Welcome to TEDxYouth 2015!

TEDxYouth 2015 is officieel een feit. Van inspirerende sprekers, tot creatieve workshops van Gave Dingen Doen, lekkere broodjes van Select Catering en een prachtige Experience van ons eigen team! Dit jaar pakken we grootser uit dan ooit voor de lustrumeditie, gehost in het EYE Film museum, een van de prachtigste locaties in Amsterdam.

Het evenement werd vanochtend geopend met deze prachtige video. Gemaakt door Daan van Paridon en geïnspireerd door speeches van onder andere Steve Jobs. Kijk hem hieronder (aanrader: full-screen en koptelefoons!!) om ook thuis de echte TEDxYouth Experience toch nog even op te snuiven.

By |2015-08-19T22:09:30+00:00februari 7th, 2015|Algemeen|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. […] TEDxYouth Amsterdam, 7 februari 2015. Voor het eerst ben ik bij een TEDxYouth festival. TEDxBrainport heb ik twee keer eerder mee mogen maken, maar een Youth versie was nieuw voor mij. Ik ben onder de indruk van wat jonge mensen allemaal al voor elkaar hebben gekregen in hun korte leven tot dusver. Hoe gaaf is dat, als je al zo jong leert dat jíj de power hebt om het verschil te maken: “Changing the mass, starts with changing the individual. That individual is you!” Wees niet bang om anders te denken of anders te zijn. Die mindset heeft de wereld nodig. Ik voel me dankbaar dat empowerment zo centraal staat voor jonge mensen. Wat mij betreft moet dat jong en oud (mensen die jong van geest zijn) zijn. We versterken elkaar. […]

Leave A Comment