Word een van de TEDxYouth VIPs!

Wie is een TEDxYouth VIP?

TEDxYouth VIP's zijn 6 jongeren tussen de 12 en 20 jaar, die het TEDxYouth-team helpen tijdens de voorbereidingen van het evenement. Als team willen wij weten wat jongeren leuk en interessant vinden. Jouw mening telt!

Wat moet je als VIP doen?
- Regelmatig contact met het TEDxYouth-team
- Bijwonen van een aantal TEDxYouth meetings
- TEDxYouth@Amsterdam promoten op sociale media

Daarnaast ben je aanwezig tijdens de Sprekers Bootcampdag. Tijdens deze dag worden de sprekers gekozen voor  TEDxYouth@Amsterdam 2020. Je krijgt previews te zien van de talks en kiest dan samen met het team en de coaches! TEDxYouth VIP's zijn dus eigenlijk volwaardig lid van het TEDxYouth-team. Je helpt, kijkt en leert mee met het team hoe wij met zijn allen werken aan het realiseren van het evenement. Daarnaast krijg je dus gratis toegang tot het evenement en nog een paar extra's!

Dus ben jij  de 12 en 20 jaar, ben jij actief op social media en vind je TED-talks super leuk? Wordt dan TEDxYouth VIP! Indien jonger dan 18 jaar dan heb je wel toestemming nodig van je ouders.

Ik wil TEDxYouth VIP worden!

Wil jij TEDxYouth VIP worden? Meld je dan aan door een motivatiebrief of video (max 1 min) te sturen waarin jij vertelt wie je bent en waarom jij TEDxYouth VIP te worden! Stuur je motivatie in via de knop "aanmelden" en wie weet word jij een van de zes VIP's!

Aanmelden

Heb je vragen over de aanmelding? Stuur dan een email naar amberbree@tedxyouthamsterdam.nl

Tip: Als je nog niet zo bekend bent met TED, bekijk dan eerst eens de video’s op youtube.