Wordt Spreker

op TEDxYouth@Amsterdam 2020!

  Ben jij iemand die al een lange tijd met een goed idee rondloopt? Heb jij iets meegemaakt waar anderen iets van kunnen leren? Of ben je een talent dat zijn/ haar kunst op het podium wilt laten zien?

  Dan ben jij de persoon die op het podium moet staan van TEDxYouth@Amsterdam! Tijdens deze dag delen inspirerende, ondernemende, en getalenteerde jongeren hun verhaal met leeftijdsgenoten.

  Sprekers die aan de jongeren in de zaal laten zien dat het wél mogelijk is om iets anders, groters of beters te doen en dat een “idea worth spreading” altijd de moeite waard is!

  Je bent niet alleen spreker als je een verhaal verteld op het podium. Je kan dit ook doen in de vorm van zang, dans of muziek.

  Ben of ken jij iemand met een inspirerend verhaal of met een talent? Meld je dan aan als spreker!

Aanmelden

Hoe werkt het?

In de komende weken kun jij je aanmelden als spreker voor TEDxYouth@Amsterdam 2020. Je kunt je aanmelden door een korte video in te sturen via de knop ‘aanmelden’. In september krijgen de gekozen inzendingen een uitnodiging om deel te nemen aan de Bootcampdag. Tijdens deze dag worden de 6 sprekers gekozen die op het podium van TEDxYouth@Amsterdam 2020 mogen spreken.

In aanloop naar het evenement heb je contactmomenten met je sprekers coach die jou verder begeleid met je talk en presentatie, zodat jij voorbereid op het podium kan staan.

Op de dag van het evenement mag jij dan jou inspirerende talk delen met het publiek van TEDxYouth@Amsterdam en komt jouw talk na afloop online als TEDxTalk!

Wat houdt de Bootcampdag in?

Op de bootcampdag krijg je diverse workshops van onze sprekers coaches. Zij gaan je helpen met je talk en met je presentatie op het podium. Aan het einde van de middag sta jij op de rode stip en geef je een voorproefje van je talk voor iedereen die deze dag aanwezig is. Het team, de coaches en de VIPs kiezen welke 6 personen mogen staan op het podium van TEDxYouth@Amsterdam 2020.
Daarnaast is het ook een gezellige dag met een fotoshoot en lekker eten en drinken. Een dag die je dus niet wilt missen!

Meld je snel aan voordat de tijd is verstreken!
Ga jij de uitdaging aan?
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Wordt jij een van onze sprekers op TEDxYouth@Amsterdam 2020? Volg dan de onderstaande stappen en wie weet ontvang jij in september een uitnodiging voor de
TEDxYouth@Amsterdam Bootcamp!

 • Maak een video (max 2 min) waarin je vertelt wie je bent en waarover jou talk zou gaan. (In het Nederlands)
 • Is een video echt niet mogelijk? Stuur ons dan een motivatiebrief
 • Stuur je motivatie in via de knop ‘aanmelden’
Aanmelden

Heb je vragen over de aanmelding? Stuur dan een email naar sprekersyouth@tedxyouthamsterdam.nl

Tip: Als je nog niet zo bekend bent met TED, bekijk dan eerst eens de video’s op youtube.