Gave Dingen Doen @TEDxYouth Amsterdam!

TEDxYouth Amsterdam wordt vandaag 5 jaar! 5 jaar geleden in Science Center Nemo begonnen we met de 1e editie TEDxYouth Amsterdam. Yep, time flies… TEDxYouth is in die 5 jaren gegroeid van een conferentie van één dag naar een organisatie die meer doet dan alleen een TEDxYouth event organiseren. We hebben ieder jaar weer een fantastisch team vrijwilligers, waarvan het merendeel jongeren, die samen een geweldig event neerzetten. Daarnaast zijn we actief met speciale TEDxYouth programma’s op scholen en we organiseren in samenwerking met Rockstart de Start Up Day – een dag lang inspiratie en motivatie vóór en mét ondernemers, jong en oud, waar kennis en ervaring delen de boventoon voert.

Een feest vier je met vrienden en TEDxYouth Amsterdam heeft hele leuke vrienden! Vrienden die het leuk vinden om samen met ons mooie programma’s in elkaar te zetten en uit te voeren.

Eén van de vrienden is Gave Dingen Doen. Wat zij doen? Nou it’s all in the name: ze doen gave dingen!
In november 2014 werkten we samen in een mooi schoolproject dat we uitvoerden voor De Nieuwe Havo in Amsterdam. En vandaag komen ze bij TEDxYouth met een heel bijzondere bijdrage: zij faciliteren het workshop programma van TEDxYouth Amsterdam 2015.

En dat belooft wat! Het workshop programma bestaat uit 4 heel verschillende workshops. Om je vast een idee te geven: je kan vandaag als deelnemer bij TEDxYouth 2015 kiezen uit

  • ‘Storytelling’
  • ‘Gamification’
  • ‘Design thinking’ – creëer je eigen held
  • Gave Dingen Doen

Bij binnenkomst, naast de registratie balie, word je opgewacht door vrijwilligers van TEDxYouth met inteken lijsten. Maak je keus en wacht niet te lang want vol = vol. Aan iedere workshop kunnen maximaal 30 mensen deelnemen. Veel plezier met gave dingen doen in de workshops van Gave Dingen Doen!

By |2015-07-17T11:37:45+00:00februari 7th, 2015|Algemeen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment