Over het evenement

TEDxYouth Experience team nodigt je uit mee te denken èn doen:

Pizza session

Het thema van de komende TEDxYouth conference in Amsterdam is: Faces of the Future. Maar vóórdat er weer een conferentie plaats vindt, krijgen we graag input van de deelnemers zelf. Wat willen jullie zien en horen? Hoe wil je met elkaar connecten? Hoe wil je geïnspireerd worden? Welke media en welke platforms gaan we inzetten?

Jij kan mee bepalen wat the Face of the Future van TEDxYouth zelf is!

Vind jij het leuk om een avond te brainstormen over de toekomst van TEDxYouth, onder het genot van een gratis pizza? Kom dan 21 Mei naar de TEDxYouth Inspiration Pizza Session in Amsterdam.

De avond is een initiatief van het TEDxYouth Experience Team en heeft als doel om een concept te ontwikkelen voor een digitaal Magazine en gebruik van een platform (in de ruimste zin van het woord!) waarmee gedeeld kan worden wat er allemaal bij TEDxYouth gebeurt, zoals de StartUp day. Wat er nog gaat gebeuren, zoals de TEDxYouth lesweek op een middelbare school, en natuurlijk de TEDxYouth Conferentie zelf !

Aan het begin van de avond krijg je een opdracht waar je met een kleine groep aan kunt werken. Aan het einde van de avond worden de concepten gepitched aan de organisatie van TEDxYouth@Amsterdam en worden de beste ideeën gekozen, om uiteindelijk echt ontwikkeld te worden!

Enige kennis van development of design, of ervaring met schrijven voor een blog/schoolkrant/tijdschrift is mooi meegenomen, want dan kun je je idee meteen een stuk praktischer presenteren.

Let wel op! Er is maar een beperkt aantal plaatsen en op=op.

Datum: Woensdag 21 Mei 2014, 18:30-22:00
Locatie: Beurs van Berlage, @seats2meet Berlage
Oudebrugsteeg 9 Amsterdam – 5 min. lopen vanaf Centraal Station

Aanmelden : Via Facebook  of stuur een mail naar Paul de Medeiros, met vermelding je naam , je leeftijd en eventuele ervaring met development of design. Paul leidt het Experience team van TEDxYouth. paul.de.medeiros@tedxamsterdam.nl 
Kosten: GRATIS, inclusief pizza

Met dank aan Seats2Meet Berlage voor het gebruik van de locatie!

Datum:
21/05/2014