Ik ben geweldig!

Iets goeds doen voor een ander is geweldig leuk. Eén keer of vaker. Iets groots of iets kleins. Samen met ouderen van een bejaardentehuis koken, een dagje uit organiseren voor tienermoeders, of je buurtbewoners blij maken met een wijkfeest. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over. En voor jezelf is het ook een feestje.

Het programma Ik Ben Geweldig van NJR heeft de afgelopen 2 jaar bewezen dat jongeren heel goed in staat zijn om activiteiten te organiseren waarmee ze een verschil maken in hun directe omgeving. Het programma is landelijk actief en heeft vorig jaar met de financiële steun van het VSBfonds meer dan 100 jongeren ondersteund. Daarmee bereiken ze bovendien een moeilijke doelgroep in wijken met relatief lage inkomens en buurten waar niet zoveel te doen is voor jongeren.

Ik Ben Geweldig is een van de vele programma’s van NJR, het netwerk van jongeren die een verschil willen maken. NJR gaat daarbij uit van de kracht van jongeren, geeft ze de kans om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen; bij hen in de buurt tot aan de VN.

Tijdens TEDx Youth Amsterdam vertelt Laura Popotova over de activiteiten die zij heeft georganiseerd en haar samenwerking met Ik Ben Geweldig. Ze deelt haar inspirerende verhaal en aansluitend haakt Peter van Door van NJR daarop in namens het team van Ik Ben Geweldig. Want tijdens TEDx Youth Amsterdam bruist het van de geweldige ideeën en NJR staat te popelen om die te ondersteunen. De plannen die binnen de NJR voorwaarden vallen, kunnen rekenen op financiële ondersteuning. Heb je een goed idee waarmee je een verschil  maakt voor een ander? Meld je dan aan op de Ik Ben Geweldig website en NJR neemt contact met je op om het verder met je uit te werken.

website
facebook
twitter

By |2015-02-07T05:08:32+00:00februari 7th, 2015|Algemeen|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment