Pers & Partners

Pers

TEDxYouth is door de jaren heen veel verschenen in de pers op alle soorten media. Wij vinden het altijd leuk om een outlet te woord te staan als we daarmee het podium van onze jongeren kunnen vergroten. TEDxYouth is een platform dat jongeren de kans biedt om zichzelf te ontwikkelen en hun verhaal te vertellen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen wanneer uw vraag niet beantwoord wordt met de informatie in onze perskit.

Perskit Download

Partners

TEDxYouth is een nonprofit organisatie; de gehele organisatie wordt gedaan door vrijwilligers. We zijn er trots op dat we ieder jaar meerdere evenementen kunnen organiseren die voor jongeren compleet gratis zijn. Dit is mogelijk dankzij de samenwerking met, en support door, een aantal fantastische bedrijven en organisaties. Deze partners zien het potentieel van jongeren en hun Ideas Worth Spreading. Vanuit hun eigen overtuigingen en werkwijze passen deze organisaties zo goed bij TEDxYouth, dat ze besloten hebben onze evenementen te ondersteunen. Dat kan zijn door een financiële ondersteuning, of door een bijdrage in natura.

Hieronder is een overzicht te zien van al onze partners. Met dank aan hun inzet en betrokkenheid is het elk jaar weer mogelijk om prachtige TEDxYouth evenementen te organiseren voor jullie!

Wordt ook partner

Partners
Wij zijn trots op onze Partners en Heroes! Dit zijn bedrijven, organisaties en personen die een substantiële bijdrage leveren aan TEDxYouth Amsterdam. Bedrijven die graag kansen bieden aan jongeren om hun idealen en dromen vorm te geven. Mensen die ons ondersteunen om het platform dat TEDx Youth biedt optimaal te kunnen inzetten. Zonder deze partners & heroes zou TEDxYouth Amsterdam niet bestaan!

img-partner-3

eye_zwart-NL-only-eye620RGB_0

supplier-680-324x288

 logo_Sorensen_Producties


TEDxYouth Heroes
TEDxYouth Heroes zijn bedrijven en/of personen die een bijdrage of service aanbieden aan één van de evenementen die TEDxYouth Amsterdam organiseert.

logo Rockstart_image


logo1

GDD_CIS_logo1

Daan_van_Paridon_logo_wit

Meneer van Empel.nl

tedx1000

logo

Logo_Momice-ALG

Full CMYK Trans

S2mLogo

logomerchandisingconcepts2011

logo_marloesdevries_rgb

iFabrica_groen logo

ImpactHub_REDamsterdamDG_H

ORI_cmyk

logo-fabrikoos-fill---final

mco_logo_bottomExtended

 

Fotografie
Marco van der Poel
Anne-Marie Boogaarts

Visagie
Karin van Dijk