Over het evenement

TEDxYouth Amsterdam komt er weer aan! Op 7 februari 2015 openen wij de deuren voor 100 enthousiaste jongeren om te komen luisteren naar onze inspirerende sprekers. Dit jaar op een absoluut té gekke locatie: het EYE Filmmuseum aan het IJ! Deze lustrum editie van TEDxYouth Amsterdam zal weer bol staan van de inspiratie, ideas worth spreading én ideas worth doing.

Foto EYE gesneden

Het thema van de 5e TEDxYouth Amsterdam is Faces Of The Future. Want niet alleen de jongeren op het podium, maar ook de jongeren in de zaal zijn de doeners, denkers en dromers die samen de wereld van morgen aan het bouwen zijn.

Neem dus vooral je eigen verhalen en ideeën mee, TEDxYouth is hét evenement voor jongeren die geloven dat ze een verschil kunnen maken. Jouw acties en ideeën doen er toe en TEDxYouth Amsterdam biedt daar een podium voor.

Naast de TEDtalks biedt het programma veel ruimte om te netwerken, elkaar te helpen met je unieke vaardigheden, of samen nieuwe initiatieven te bedenken. Er worden workshops gegeven door het team van Gave Dingen Doen waarin je direct werk kan maken van jouw idee. Ook zal er weer een 5 Minutes of Fame komen, waarin iemand in het publiek de kans krijgt om zijn/haar idee te delen op de bekende rode stip van TEDxYouth.

Ben je tussen de 14 en 20 jaar oud en wil je meedoen aan TEDxYouth in het EYE? Meld je dan aan met de aanmeldknop bovenaan deze pagina. We vragen altijd om een goede motivatie, zodat we de beperkte plaatsen kunnen vullen met enthousiaste en gemotiveerde jongeren. Vertel ons wat jou bezig houdt, wat jouw Idea Worth Spreading is of hoe jij een verschil wil maken. En wellicht ben jij dan op 7 februari 2015  één van de 100 aanwezigen bij TEDxYouth Amsterdam.

Locatie:

EYE Film Instituut
IJpromenade 1
1031 KT Amsterdam

Datum:
07/02/2015
Tijdstip:
9:00 – 17:30

Programma

9:00 – 9:15
Ontvangst
9:15
Experience TEDxYouth
10.00
TEDtalks - Sessie 1
12:00
Lunch
13:00
Workshops
14:30
Koffie / thee
15:00
TEDtalks - Sessie 2
17:00
Borrel
Inschrijven