Over het evenement

De eerste Start Up Day ligt alweer even achter ons. En is zeer goed ontvangen! De deelnemers waren unaniem zeer enthousiast. De pitchers gaven aan veel geleerd te hebben en echt verder op weg te zijn geholpen. En ook bij de deelnemers in de zaal – professionals en ervaren ondernemers – was de stemming opperbest.
Heb je het gemist en wil je weten hoe het was? Hier vind je een impressie van de dag.

En wat zeiden de deelnemers over deze dag? Dat hoor je in de interviews met een aantal mensen die aanwezig waren. Reacties van oa. Oscar Kneppers – oprichter van Rockstart, Aggie Augenbroe – Economische Zaken Amsterdam,  en een aantal pitchers zelf.

De 1e prijswinnaars, Paul de Medeiros en Stef de Groot – de bedenkers van ‘the  3D Bike Project’  hebben een heel mooi aanbod gekregen van Rockstart: een summerschool traject van 4 weken bij Rockstart in Amsterdam!  Vier weken lang gevoed worden door één van de slagaders in de wereld van de Start Ups. Meekijken en vooral meedoen met het reilen en zeilen van Rockstart, waar toegang is tot kennis, praktische hulp en een heel groot netwerk!

Wil je ook een keer aan een Start Up Day mee doen? Heb jij een goed ondernemersidee dat je wilt pitchen voor een zaal vol deskundigen? En van hen hulp krijgen om je idee (verder) te realiseren?
Dat kan: het duurt nog wel even maar er komt een vervolg. Rockstart heeft TEDxYouth uitgenodigd om een 2e editie te komen organiseren op hun thuisbasis. Je kan je nu alvast aanmelden in de voorinschrijving. Je krijgt dan van ons vanzelf bericht als de officiële aanmelding voor de Start Up Day van start gaat.

Voorinschrijven kan door het invullen van dit formulier.

Datum:
23/05/2014
Inschrijven